Alig takarja valami Hailey Bieber terhes hasát legújabb fotóján

Celebrity Latest Post On Social Media
WALTER / BESTIMAGE/Screenshot of Hailey Bieber, latest post on social media, Celebrity Latest Post On Social Media Instagram April 21, 2024 - WALTER / BESTIMAGE
várandósság justin bieber fotó Hailey Bieber
Felrobbantotta az internetet Hailey Bieber és Justin Bieber bejelentése arról, hogy első közös gyereküket várják. A modell most újabb fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját.

Hailey Bieber és Justin Bieber házasságáról folyamatosan azt pletykálták, hogy válságban van, de a sztárpár ráfácolt erre: nemrég jelentették be, hogy első gyermeküket várják. 

Hailey Bieber
Hailey Bieber nagyon szép kismama
Forrás: Instagram

Alig takarja valami gömbölyödő pocakját legújabb fotóján

A várandós modell legújabb fotóján férje mellett látható, elegáns, de egyben lezser összeállításban pózolnak a kamerának. A kismama a fotón büszkén mutatja meg növekvő pocakját, egy testhezálló fekete kiskabátban, amely a hasa körül ki van gombolva. Azt pletykálják, hogy Justin és Hailey nyárra várják első közös gyereküket, vagyis a sztár már legalább hat hónapos terhes. Sokáig sikerült tehát titokban tartania a várandósságát, de nem ő az egyetlen, aki elrejtette a világ elől gyereke érkezésének hírét: Al Pacino és volt barátnője 8 hónapig titkolóztak.

Várandósan sem mond le a sminkről Hailey Bieber - lesd el a trükkjeit!

Egy biztos, az amerikai modell nem fogja vissza magát a terhessége alatt sem: divatosan öltözködik, nem takargatja gömbölyödő pocakját, és ugyanúgy sminkel, ahogy eddig. Hailey a visszafogott színeket és a természetes árnyalatokat kedveli, ezért általában nude sminket használ. Ragyogó bőrét fényes alapozóval és pirosítóval hangsúlyozza, száját sötétebb árnyalattal emeli ki, a szemét azonban nem sminkeli túl. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.