Mark Zuckerberg ritkán látott lányai: ilyen nagyok már a Meta első emberének gyerekei

UFC 300: Kattar v Sterling
Zuffa LLC via Getty Images/UFC 300: Kattar v Sterling - Jeff Bottari
ünneplés mark zuckerberg fotó gyerekek család
A Facebook alapítója a 40. születésnapját ünnepelte a minap, a jeles nap alkalmából pedig több fotót is megosztott a családjáról a közösségi oldalán. Ilyen nagyok már Mark Zuckerberg ritkán látott lányai.

A Meta alapítója nemrég kerek évfordulót ünnepelt, 40 éves lett a jeles napot pedig szerető családja és barátai társaságában töltötte. A születésnapról Zuckerberg több fotót is megosztott a közösségi oldalán, többek között ritkán látott lányairól is.

A házaspár első kislánya, Max már nyolcéves, második gyermekük, August pedig hatéves.  Harmadik kislányuk, Aurelia pedig tavaly márciusban született. 

Hálás vagyok az első 40 évemért! Priscilla rendezett nekem egy születésnapi bulit, és újraalkotott egy csomó helyet, ahol a korai időkben éltem

– írta a képaláírásában Zuckerberg, majd hozzátette, hogy nagyon hálás, hogy a lányai is részesei voltak ennek és láthatták azt a szobát, amelyben felnőtt az édesapjuk.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.