Angelina Jolie nem ismer kegyelmet: mindent elvenne Brad Pitt-től, amit szeret

Angelina Jolie és Brad Pitt
AFP - Leon Neal
megsemmisítés Brad Pitt gyerekek Angelina Jolie
A színésznő több fronton támadja volt férjét, mindezt persze a nyilvánosság előtt. Úgy tűnik, Angelina Jolie nem a gyerekeiért küzd, sokkal inkább Brad Pitt ellen.

Brad Pitt nem áll készen arra, hogy lemondjon a gyerekeiről, de úgy tűnik, hogy ő hiába erőlködik. Egyes források szerint az, ami a színésszel történik a szülői elidegenítés tankönyvi példája. Angelina Jolie ráadásul több fronton támad: nemcsak a gyerekeit fordítja ellene, de a borászatát is tönkre tenné. Mások szerint azonban Brad Pitt csak azt kapja, amit megérdemel.

WSJ. Magazine 2015 Innovator Awards - Arrivals Brad Pitt és Angelina Jolie
Angelina Jolie nem ismer kegyelmet: mindent elvenne Brad Pitt-től
Forrás: WSJ. Magazine 2015 

Angelina Jolie és Brad Pitt harca: a színésznő nem ismert kegyelmet

Brad Pitt és Angelina Jolie szenvedélyes szerelmi története szomorú katasztrófába torkollott. Egymás ellen vívott harcuk pedig nem csendben, hanem a nyilvánosság előtt zajlik, és míg Brad Pitt csak a gyerekeivel való kapcsolatát szeretné újraépíteni, Angelina Jolie azon van, hogy mindent elvegyen tőle, ami szeret: a gyerekeit és a borászatát is.

"Sajnos Bradnek nincs túl jó kapcsolata a gyerekeivel" – mondja egy forrás. 

"Nem áll készen arra, hogy lemondjon róluk, de a tudat, hogy elvetik a nevét, felkavaró." 

Egy másik bennfentes szerint a gyerekek azon döntése, hogy elhatárolják magukat Brad Pitt-től, az anyjuk iránti heves hűségükből fakad.

"Az anyjuk a családfő, és egész életükben szeretettel és önzetlenül nevelte őket. Amikor Brad elment, nagyon nehéz volt látniuk, hogy háborúzni kezd vele" - mondta. 

Angelina Jolie ténykedésének eredménye pedig látványos: Maddoxnak és Paxnak nincs kapcsolata Braddel, de lassanként a többi gyerek is elfordul tőle.

"Sajnos szakadék közöttük csak tovább nőtt az idő múlásával" – mondja a forrás. "A fiúk nehezen békültek ki Braddel, annak ellenére, hogy többször is bocsánatot kért, és igyekezett újraépíteni a bizalmat." Mostanra azonban teljesen elszakadtak egymástól. "Brad kapcsolata Maddoxszal és Paxszal jelenleg nem létezik, és Zaharáról alig hall, ha hall egyáltalán.”

Eternals - UK Gala Screening
A gyerekek Angeline Jolie mellett állnak
Forrás: PA Wire/PA Images/

Brad Pitt csak a gyerekeit akarja

"Angelina az, aki a Château Miravalon keresztül is utánamegy, és nem hagyja annyiban, 

Brad csak a gyerekeit akarja látni, nem pedig őt vagy az üzleteit tönkretenni" 

- mondta a bennfentes. 

Több forrás szerint Brad Angelinát okolja a feszült családi dinamikáért. "Úgy érzi, hogy az a negatív narratíva, amit Angelina a gyerekeknek prezentál, nagyban akadályozza az újrakapcsolódásra irányuló erőfeszítéseit" - árulta el az egyik forrás. "Mivel Angelina napi befolyással bír a gyerekekre, Brad szinte lehetetlennek tartja, hogy megváltoztassa a felfogásukat".

"Ez a szülői elidegenítés tankönyvbe illő"

 - tette hozzá. "A kezdettől fogva Shiloh-t vette célba, mert ő állt legközelebb Bradhez." Úgy tűnik, hogy sikerült is elérnie, amit akart, ugyanis Shiloh is eldobta apja nevét. Mások szerint azonban Brad Pitt megérdemli, hogy a gyerekei elfordultak tőle, mivel addig, amíg lehetett volna, nem volt jó apjuk és ezt annak idején Brad Pitt is elismerte. 

"Többnek kell lennem. Többet kell tennem értük. Meg kell mutatnom nekik. És ebben nem voltam jó" 

- árulta el a színész a szétválásuk után. Úgy tűnik azonban, hogy ez - bármennyire is próbálkozik - nem fog már sikerülni. De legalább a szerelmi élete és a karrierje rendben van. Ines de Ramon ékszertervezővel 2022 novembere óta alkotnak egy párt. "A karrierje és a kapcsolata szárnyal" - mondja a forrás. "De kétségbeesetten vágyik a gyerekeivel való békére".

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.