Ben Affleck egyetlen helyes döntést hozhat Jennifer Garner szerint

Jennifer Lopez,  Ben Affleck
Northfoto -
házasság Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Garner Jennifer Lopez
Jennifer Garner is elmondta a véleményét volt férje házasságáról. Ben Affleck szerinte akkor cselekedne jól, ha dolgozna a bajba jutott házasságán.

Az egész világot lázban tartja, válik-e vagy sem Jennifer Lopez és Ben Affleck. Tény, hogy a pár tagjai mostanában mint ha kerülnék egymást, de hogy mi lesz a döntésük, talán még ők se tudják. Jennifer Garner elmondta, szerinte mit kellene tennie Bennek. 

Ben Affleck, Jennifer Garner,
Jennifer Garner szurkol Ben Affleck házasságának
Forrás:  Northfoto 

Jennifer Garner: nagy hiba lenne, ha Ben Affleck feladná

Jennifer Garner - aki 10 évig volt Ben Affleck felesége, három gyermekük született és a válás után is jóban maradtak - úgy véli, Bennek dolgoznia kellene a kapcsolatán Lopezzel, nagy hiba lenne, ha feladná és kilépne a házasságából. "Garnernek nagyon fontos Ben boldogsága és támogatja házasságát"  - mesélte egy bennfentes, aki hozzátette, Garner pontosan tudja, mennyire megterhelő a reflektorfény egy pár számára.

Vajon hallgat exnejére Affleck?

Az, hogy Affleck volt feleségére hallgat-e, kérdéses, ugyanis a színész a minap lázálomnak nevezte a Jennifer Lopezzel kötött házasságát és - ahogy fogalmazott - átmeneti elmezavar miatt vette el az énekesnőt.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.