Az ország szextesztje - SMS nyereményjáték!

szex sms nyereményjáték szexteszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Országos szexteszt elkészítésére vállalkoztunk, amelyet eddig több százezren töltöttek ki - hiánypótló felmérés ez a magyarok szexuális szokásairól.

Nyereményjátékunkat, a 3 napos pihenést Hüse Sándorné nyerte Debrecenből, melyet egy 5 csillagos wellness-hotelben tölthet el párjával.

A nyertesnek gratulálunk és kellemes pihenést kívánunk!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Ha még nem töltötted ki a szexteszted, ITT megteheted!

Gondolatébresztőnek itt áll 5 tévhit a női testről:

Az orvos képes megállapítani, melyik nő szűz és melyik nem


A legtöbb esetben még tízszeres nagyítás mellett is szinte képtelenség megmondani, hogy egy nő szexuálisan aktív vagy sem. Sokan azt hiszik, a szűzhártya teljesen elzárja a hüvelyt, ez azonban nem igaz. Minden szűzhártyán van lyuk, hiszen a menstruációs vér így tud kiürülni a szervezetből.


A menstruáció alatt a nők nem eshetnek teherbe


Bár eléggé valószínűtlen, hogy egy nő a havi vérzése közben essen teherbe, ám ha a terhességről van szó, semmi sem lehetetlen. Ha bekerülnek a hüvelybe, a spermiumok akár egy hétig is képesek túlélni és várni, hogy megtermékenyíthessék a petesejtet. Az ovuláció a havi vérzés után közvetlen, sőt egyes esetekben akár menstruáció közben is megtörténhet, és ha a spermiumok "résen vannak", akkor a teherbeesés nem elképzelhetetlen.


A menopauza után a szexuális étvágy is csökken


Bár a hőhullámok és a hormonális változások elvehetik egy időre a nők kedvét a szextől, a felmérések szerint az ötvenes nők fele legalább olyan aktív a menopauza után, mint előtte. Egyáltalán nem szükségszerű, hogy a változókorral eltűnjön a szexuális vágy.


Az antibiotikumok befolyásolják a fogamzásgátlók hatékonyságát


Sajnos ez egy olyan tévhit, amelyet még az orvosok közül is sokan igaznak tartanak. A fogamzásgátló tabletták az esetek 99 százalékában megbízhatóak, és ez független az antibiotikumok szedésétől. Az egyetlen kivétel talán a tuberkulózis kezelésére felírható rifampin, ami valóban csökkenti a fogamzásgátlók által generált hormonszintet, de nem bizonyított, hogy ez növeli-e a terhességre való hajlamot vagy sem.


A férfiaknak és a nőknek azonos az alvásigényük


A kialvatlanság nemcsak komoly stresszforrás, de nők esetében növeli az inzulinszintet és a gyulladásos folyamatoknak is kedvez. Egy 2007-es felmérés szerint azoknak a nőknek, akik hetente legalább kétszer öt órát, vagy annál kevesebbet alszanak, kétszer nagyobb az esélyük a magas vérnyomás kialakulására, mint a többieknek. Férfiak esetében az alvásidő nincs hatással a vérnyomással kapcsolatos betegségek kialakulására.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.