Barátok közt szürkehályog Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fodor Zsóka, a Barátok közt Magdi anyusa az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt betegségéről.

Zsókáról aggasztó híreket olvasni mostanában. "Ebben a hónapban van a Tiszta látásért kampány, én pedig ennek a szószólója vagyok. Azért vállaltam el ezt a missziót, hogy mindenkinek harsogjam, menjen el szűrésre. A szemészorvosnőm azt mondta, egy kezdődő szürkehályog van a szememen" - mesélte Zsóka, akinek az orvosa azt is mondta, hogy ez a betegség a korosztályának nyolcvan százalékánál előfordul. A betegségnek komoly következményei lehetnek, épp ezért el kell járni rendszeresen a szűrésekre.



Zsóka mesélt arról is, hogy két hónappal ezelőtt egy hangszálproblémát diagnosztizáltak nála, mely gyakori színészbetegség. A Barátok közt egykori sztárjának pihentetnie kellett volna a hangszálait, ő azonban ezt a fellépései miatt nem tudta megoldani, így a rekedtsége még mindig nem múlt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.