Stohl András AIDS fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Stohl Andrásról szóló, hamarosan megjelenő könyvből megdöbbentő titkokat tudhatunk meg a színészről. Többek között az is kiderül, hogy egy francia filmdívával is megcsalta a feleségét a színész, majd halálfélelemben élt, amíg HIV-tesztjére várt.

Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)


Frizbi



rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


"Hazajöttem, és elmentem szűrésre. Két hét kellett hozzá, hogy kiderüljön az eredmény. Iszonyatos rettegésben éltem, nem voltam még televíziós arc, három nap után visszamentem a földszinti irodába. Láttam a nevem, csak az enyém mellett nem volt jelzés. Az orvos kért, hogy kísérjem fel a hatodik emeletre, mert még nincs kész a teszt. Nem mond igazat, erre gondoltam. Azt hittem, hogy fertőző vagyok, és ott azonnal felbukkan minden sarokból egy ápoló, hogy lefogjon. Amíg felértünk, mindent végiggondoltam, végrendelkeztem magamban. Borzasztó volt, átkoztam magam, hogy miért jöttem össze azzal a csajjal. Aztán kijött a hölgy, és annyit mondott: negatív. Állj, állj, ne tessék ennyire előreszaladni! Hogyhogy negatív? Minden rendben van, negatív. Arra emlékszem, hogy hosszan beszélgettem a nővel. Lekísért a földszintig, szükségem volt rá, hogy beszéljen hozzám, mert teljesen ki voltam borulva. Akkor, ott tényleg nagyon féltem a haláltól" - vallotta Stohl.

A Bors szerint mindez 2001-ben a Perlasca című francia-olasz-magyar film forgatásán történt, Stohl partnere pedig Matilda May volt - az alábbi videóban őt láthatod az Életerő című filmben.

Tipp! Nézd meg Nánási Pál fotóit képgalériánkban! Katt ide!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.