Imádja egymást a Szex és New York sztárja és új kedvese

szerelem Szex és New York Kristin Davis
Korábban még csak pletykálták, hogy újra párt talált a Szex és New York bájos sztárja, a napokban azonban Kristin Davis színésznő nyíltan felvállalta szerelmét.

Kristin már nem a szinglik csapatát erősíti. A bájos barna színésznő Aaron Sorkinnal érkezett a The Newsroom című film premierjére, és hogy senkinek se maradjon kétsége afelől, milyen kapcsolat is van kettejük között, a sztár és kedvese csókolóztak a kamerák előtt.

Northfoto

A producer láthatóan imádja a tündéri színésznőt, aki szinte sugárzott a boldogságtól egész este. Nem is csoda, hiszen a Charlotte-ot alakító sztár a való életben is olyan peches volt a férfiakkal, mint a sorozatban. A színésznőnek elege lett az egyedüllétből és abból, hogy nem tudott teherbe esni, így 46 évesen tavaly egy kisbabát fogadott örökbe, aki a Rose nevet kapta. Most azonban úgy tűnik, Kristin révbe ért, és boldog lehet új párja oldalán.

Végre megszólalt az X-Faktor sztárja - Őszintén mesélt a szakításról a fiatal énekeshttp://www.life.hu/szeress/20120621-vegre-megszolalt-az-xfaktor-sztarja-baricz-gergo-oszinten-meselt.htmlFiatal pasival vigasztalódik a felszarvazott színésznőhttp://www.life.hu/szeress/20120620-ime-demi-moore-uj-szexi-kedvese.htmlTopmodellel kavar a magyar tinik kedvencehttp://www.life.hu/szeress/20120620-topmodellel-kavar-a-magyar-tinik-kedvence-sp.html89 nővel feküdt le az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120620-89-novel-fekudt-le-a-csillag-szuletik-sztarja-plazma.htmlItt a vége: 14 év után szakított Hollywood álompárjahttp://www.life.hu/szeress/20120620-14-ev-utan-szakitott-hollywood-alomparja-johnny-depp-es-vanessa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.