Szextúra az érzékek birodalmában - forró szextipp éjszakára

párkapcsolat szex LifeNight utazás szexualitás szórakozás program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kirándulás lehet szexorientált, vagyis csak a fantáziátokon múlik, hogy tavasztól őszig minek a jegyében választjátok ki a kiruccanásaitok helyszínét.

Ahogy telnek az évek, jó visszagondolni egy-egy hely kulturális értékeire és természeti szépségeire is, de az egymáshoz tartozás összekacsintós élményét szinte biztosan azok a földrajzi helyszínek jelentik, ahol a kulturális, spirituális, esetleg gasztronómiai élményeken felül egyéb élvezetekben is részünk lehetett.

Thinkstock
Thinkstock

Hogyan tervezzetek?

Egyszerűen csak bökjetek a térképre az ujjatokkal, és kiderül, hogy akad-e a helyen egy négyzetméternyi ölelkezésre alkalmas, szemektől elzárt területet, vagy a lebukást kockáztatva kell megejteni egy kis falu határában a szexuális együttlétet. Az is lehet azonban, hogy valamelyikőtök már járt egy számára vonzó településen, erdőben, vagy egy szépséges hegytetőn, és kedvesével az erotikán keresztül szeretné megismertetni a földrajzi pontocskát.

Akár így, akár úgy, már a helyszínre vezető út is bővelkedik izgalmakban: tervezgethettek, ötletelhettek, vágyakozhattok korlátok nélkül, és a kiszemelt túrapont elérése után garantáltan erotikus (és egyéb) élményekkel gazdagabban utazhattok majd haza.

Ne feledd: erős kötelék lehet két ember között, ha a felek mindig újabb és újabb izgalmas helyszíneken térképezik fel egymás testét és vágyait.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.