szépségkirálynő Gyurta Dániel úszó olimpikon Borkai Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyurta Dániel olimpikonra Londonban rátalált a szerelem.

Dani az olimpián megismerkedett a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének, Borkai Zsoltnak a lányával, Petrával, aki a Miss Alpok Adria szépségverseny nemzetközi döntőjében lett szépségkirálynő. A párt a múlt hét végi győri borfesztiválon látták együtt, ekkor indultak el a találgatások.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

,,Tényleg igaz a hír, valóban egy párt alkotunk Danival, de többet nem szeretnék elárulni a magánéletünkről" - közölte Borkai Petra a Blikkel. Gyurta a tavaly nyári sanghaji vébé után szakított korábbi kedvesével, Edinával, akivel még 2008 tavaszán jött össze. Azóta magányos volt, Londonban azonban minden összejött neki: megszerezte az aranyérmet és a csinos hölgy szívét is elnyerte.

A fiatalok valószínűleg az olimpia alatt találhattak, amikor is Borkai Zsolt a MOB elnökeként magával vitte Petra lányát is. A párról kép is készült a játékok záró napján: a férfikézilabda-válogatott Horvátország elleni bronzmérkőzésén már együtt drukkoltak a mieinknek. A Blikk információi szerint a magyar olimpiai csapatot hazaszállító aranygépen egymás mellett ültek, s azóta szinte elválaszthatatlanok. Bennfentesek szerint úgy érzik, megtalálták az "igazit". A Budapesten élő úszó szinte minden szabad percét Győrben tölti kedvesével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.