Intenzív osztályra került az ismert pornósztár

műtét intenzív osztály rosszullét pornósztár szívpanasz Ron Jeremy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ron Jeremy még kedden került kórházba, mivel súlyos mellkasi fájdalmai voltak. Később kiderült, hogy egy hatalmas értágulat volt a szíve mellett, így azonnal meg kellett műteni a pornósztárt.

Ron Jeremy a felnőttfilmes ipar igazi ikonja, hiszen több mint 2000 filmben szerepelt, és többek között arról is híressé vált, hogy saját magának tud orális örömöket szerezni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az 59 éves pornós kedden még saját autójával ment be a kórházba, de mire beért, súlyos mellkasi fájdalmai lettek - írta a The Sun. Az orvosok egy hatalmas értágulatot fedeztek fel a szíve mellett, és azonnal megműtötték. Ron állapota nem javult, így az intenzív osztályra került. Azóta már egy újabb műtétet is végrehajtottak rajta, aminek eredményéről egyelőre csak annyit nyilatkozott a menedzsere, Mike Easterman, hogy "simán" ment minden, és Ronnak most teljes nyugalomra van szüksége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.