Keira Knightley lagzi esküvő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A huszonnyolc éves Keira Knightley szombaton mondta ki a boldogító igent kedvesének, a nála egy évvel idősebb James Rightonnak. Gratulálunk!

Már hetek óta suttogták, hogy lagzira készül a fiatal pár, és végül sor is került az esküvőre, méghozzá Franciaországban. A pár Marseilles-től néhány kilométerre, egy Mazan nevű városban kelt egybe, a szertartáson pedig mindössze 11 közeli barát és családtag vett részt. A lagziról készült fotókat a Daily Mail oldalán nézheted meg, ide kattintva.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Keira nem nagyestélyit választott a nagy napra, hanem egy bájos, pánt nélküli Chanel tüllruhácskát Chanel kabátkával, a hajába pedig egy apró virágfüzért tett. Keirának mindez remekül állt: őt amúgy sem tudtuk volna elképzelni egy flancos kreációban. Az idő is gyönyörű volt, egy bennfentes szerint pedig az ara sugárzott a boldogságtól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.