Barátok köztössel csókolózott az x-faktoros

X-Faktor Nyári Diana Barátok közt Tóth Marci RTL Klub
Nyári Dia és az X-Faktor 2013-as szériájában feltűntTóth Marci a tehetségkutató buliján gabalyodott egymásba. 

Bár a szép színésznőnek van párja, a Bors információi szerint feltűnően közel került Tóth Marcihoz.

"Arra lettem figyelmes, hogy az utcán milyen szorosan egymással szembe állva beszélgettek. Többször megcsókolták egymást, majd hajnali negyed ötkor együtt sétáltak el" – mesélte egy szemtanú.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Marcival jó barátok vagyunk, így elkísértem az X-Faktor after bulijába. Márk révén lettünk jóban, ahogyan a többi x-faktoros énekessel is" – mondta szűkszavúan a Barátok közt Holman Hannája, aki annyit még elmondott, a barátjával még mindig egy párt alkotnak.

A lányhoz való vonzódását Tóth Marci nem tagadta. "Alapvetően jóban vagyunk, hamar megtaláltuk a közös hangot" – tette hozzá a 17 éves Marci.

Együtt távozott az X-Faktorból Csobot és Isteneshttp://www.life.hu/szeress/20131216-csobot-adel-es-istenes-bence-egy-autoval-hajtott-el-az-x-faktor-finalejarol.htmlMegvan az X-Faktor első szerelmespárja?http://www.life.hu/szeress/20131111-a-lifehu-informacioi-szerint-az-xfaktoros-danics-dora-es-bozsek.htmlOstromolják a nők az X-Faktor énekeséthttp://www.life.hu/szeress/20131014-csordas-akost-az-xfaktor-enekeset-szexajanlatokkal-bombazzak-a-nok.html5 x-faktoros pasi, akibe bele tudnál szeretnihttp://www.life.hu/szeress/20131001-xfaktorfat-phoenixerdesz-tamasgaspar-gergelyszabo-adambozsek-marktoth-marcell-a-legszexibb-faktorpasik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.