Szakított a pasijával Katy Perry?

Forrás: AFP/Getty Images/Charley Gallay -
katy perry szerelem John Mayer pletyka szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig látni őket mostanában együtt, ráadásul egy közös barátjuk is kapcsolatuk végéről pletykált. Immár két éve tart Katy Perry és John Mayer se veled, se nélküled kapcsolata.

Nem erősítették meg a hírt, ám minden jel arra mutat, vége a szerelemnek Katy Perry és John Mayer között. A pár, akik 2012 óta találkozgatnak egymással, egyik ismerőse kotyogta ki a szakítás hírét. Az okokról azonban nem árult el további részleteket.

Forrás: AFP/Getty Images/Charley Gallay

Katy és John mostanában valóban keveset mutatkozott együtt: az énekesnő legutóbb a milánói divathétre érkezett egyedül, de a londoni BAFTA-díjátadóra sem tartott vele barátja. Ha valóban igazak a szakításról szóló pletykák, akkor nem ez lesz az első mosolyszünet a párosnál: legutóbb tavaly márciusban váltak szét útjaik egy rövid idő erejéig. Vajon a mostani tényleg végleges?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.