Vége - megint szakított Katy Perry és szerelme

sztárpár házasság katy perry válás szerelem John Mayer szakítás Russel Brand énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi se veled, se nélküled a viszony Katy Perry és John Mayer között. Most éppen az utóbbi van: megint szakított ugyanis az énekes sztárpár. Vajon ez már végleges?

Ismét szakított Katy Perry és énekes barátja, John Mayer. Pedig ahogy a Life.hu is megírta, legutóbb augusztus végén mentek szét. A pár tavaly nyáron jött össze először, egy évvel azután, hogy az énekesnő és Russell Brand elvált.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katy Perry és John Mayer - itt még minden rendben?

A mostani szétválás mindenkit meglepett: Mayert állítólag már a házasság gondolata is foglalkoztatta. Érdekes, hogy egy hónapja az énekesnőt lekapták, amint egy Johntól kapott rubint viselt - írja a People. Vajon lesz ebből még lagzi?

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.