Igazi se veled, se nélküled a viszony Katy Perry és John Mayer között. Most éppen az utóbbi van: megint szakított ugyanis az énekes sztárpár. Vajon ez már végleges?

Ismét szakított Katy Perry és énekes barátja, John Mayer. Pedig ahogy a Life.hu is megírta, legutóbb augusztus végén mentek szét. A pár tavaly nyáron jött össze először, egy évvel azután, hogy az énekesnő és Russell Brand elvált.

Forrás: AFP
Katy Perry és John Mayer - itt még minden rendben?

A mostani szétválás mindenkit meglepett: Mayert állítólag már a házasság gondolata is foglalkoztatta. Érdekes, hogy egy hónapja az énekesnőt lekapták, amint egy Johntól kapott rubint viselt - írja a People. Vajon lesz ebből még lagzi?

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Katy Perry ujjára máris gyűrűt húztakhttp://www.life.hu/legykepben/20130219-katy-perry-enekesno-ujjara-maris-gyurut-huzott-valentinnap-alkalmabol-baratja.html Újra összejöttek? Együtt volt Katy Perry és Russell Brandhttp://www.life.hu/legykepben/20121031-katy-perry-amerikai-enekesno-es-russel-brand-amerikai-szinesz-egyutt.html Újra együtt a sztárpár - Közösen ünnepelt Katy Perry és John Mayerhttp://www.life.hu/szeress/20121017-ujra-egyutt-a-sztarpar-kozosen-unneplet-katy-perry-es-john.html Katy Perryt újra elhagytákhttp://www.life.hu/legykepben/20120824-katy-perry-enekesno-es-john-mayer-szakitottak.html