Dermesztő betörés - a kilencedik emeletről zuhant le a rabló

Forrás: AFP/Photononstop/Xavier Richer -
halál betörés család pszichológia rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szemben lakó szomszédokat akarta kirabolni a "Pókembernek" is nevezett, már több betörést is elkövetett férfi. Az utolsó betörése azonban az életébe került - írta a Bors.

"Hajnali négykor arra ébredtünk, hogy kopognak az ajtón. Azt hittük, hogy a szomszéd zörög." - mondta el az a férfi, Krisztián, akinek lakását vasárnap, december 28.-án kora hajnalban szemelte ki magának E. Zoltán. Valószínűleg azt tesztelte, otthon van e a család.

Forrás: AFP/Photononstop/Xavier Richer

Miután úgy hitte, senki sincs otthon, újra próbálkozott, ekkor azonban már nem az ajtón kopogtatott, a kilencedik emeleti erkélyajtót rúgta be.

"Ordítottam, hogy takarodjon innen, mire egy hang visszakiabált, hogy előveszi a pisztolyt. Kinéztem, és láttam, hogy egy barna hajú, kerek arcú férfi két kézzel ka­pasz­ko­dik az erkély korlátján. Megijedhetett tőlem, és kívülről elkezdett visszamászni a tizedikre." - mesélte a lakás tulajdonosa.

Erre azonban nem került sor, a főleg készpénzre és ékszerekre ható betörő ugyanis a következő pillanatban a mélybe zuhant. Valószínűleg megcsúszhatott, és az életét vesztette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.