Ilyenek a hétköznapok Debreczeni Zitával - Őszintén vallott szerelmükről Gianni

hétköznapok őszinteség főzés szerelem vallomás étteremtulajdonos vasalás Debreczeni Zita Gianni VOLT Fesztivál mosás
Ki gondolta volna, hogy a modellből lett fotós főz, mos és vasal étteremtulajdonos kedvesére?

Bár csak a márciusi Glamour-gálán vállalták fel először, hogy egy párt alkotnak, Debreczeni Zita és Gianni között valójában már jóval korábban fellobbant a szerelem lángja.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu
Debreczeni Zita Olaszországban romantikázik Giannivalhttp://www.life.hu/intim/20150504-debreczeni-zita-modell-olaszorszagban-romantikazik-parjaval-gianni-annoni-etteremtulajdonossal.htmlOlasz párjával, az étteremtulajdonos, Giannival utazott romantikus kalandozásra Debreczeni Zita. Vajon az olasz amorózó szüleinek is bemutatja választottját? IntimFotó: Zsigmond László/Life.hu„Nem így néz ki, amikor csókolózom" - Jude Law-ról beszélt Zimány Lindahttp://www.life.hu/intim/20150702-zimany-linda-megszolalt-a-jude-law-brit-vilagsztarral-valtott-csokjarol.htmlCsak flörtölgettek, csók azonban nem csattant el a magyar modell és a brit világsztár között. Zimány Linda tiszta vizet önt a pohárba.Intim--Végre! Közös fotón pózolt Debreczeni Zita és párja, Giannihttp://www.life.hu/intim/20150615-debreczeni-zita-modell-es-parja-gianni-annoni-kozos-foton-pozoltak-ahol-cukin-bohockodtak.htmlA közös póz őrültre sikerült, de legalább megnézhetjük, hogy bohóckodik együtt a magyar sztárpár.Intim--Ezt válaszolta Jeremy Renner azoknak, akik szerint meleghttp://www.life.hu/intim/20150701-jeremy-renner-valaszolt-azoknak-akik-szerint-meleg.htmlA mozisztár szerint csak a hírnév fokmérője lehet az, ha valaki azt gondolja egy színészről, hogy homokos.Intim--Debreczeni Zita rövid pórázon tartja Giannit?http://www.life.hu/intim/20150424-debreczeni-zita-modell-kulonleges-szuletesnapi-ajandekkal-lepte-meg-parjat-giannit-vajon.htmlA modell és az olasz amorózó románcáról újabb részletek derültek ki. Zita meglepő ajándékkal kedveskedett Giannianak. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huMiranda Kerrnél sem számít a korkülönbség! 25 éves milliárdossal randizik éppenhttp://www.life.hu/intim/20150701-miranda-kerr-a-25-eves-milliardossal-evan-spiegellel-randizott.htmlA csodaszép modellt a Snapchat 25 éves vezérigazgatójával látták együtt egy kaliforniai bárban.IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.