Rékasi Károly: "Próbálok magyarázatot találni a miértekre"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
motorbaleset Barátok közt Rékasi Károly
Még csak most engedték ki a kórházból, máris a motorozáson töri a fejét Rékasi Károly. 

Szerda reggel a a Class FM reggeli műsorában Sebestyén Balázsnak sikerült utolérnie telefonon az otthonában lábadozüó színészt. "Motorozni márpedig fogok. Amit összetörtem, nem is az enyém volt, hanem a barátom feleségéé. Gyakran kölcsönkaptam. Láttam róla videót, eléggé szutyok állapotban van" – mesélte Rékasi, és hozzátette, már szólt is a barátjának, hogy kezdjen neki motort keresni, egy sajátot. "Tudom, hogy jól tudok motorozni" - magyarázta.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Belebolondulnék, ha fél évig nem állhatnék színpadra. Megpróbálok minél hamarabb újra használható állapotba kerülni. Vannak kis súlyzóim, gumiszalagom, amivel edzek, és gyógytornász is jár hozzám hetente kétszer. Sokszor éjszaka is tornázom, mert az alvással van még egy kis gondom. Csak egy- másfél órát tudok aludni, valami ébren tart, és le kell kötnöm magam. Egyébként rendben vagyok és próbálok magyarázatot találni a miértekre" - tette hozzá Rékasi.

A marihuána óvja a csontokat? Igen!http://www.life.hu/drlife/20150729-marihuana-fu-csont-kutatas-szakerto.htmlSzámos amerikai államban legális lett a marihuána használata, persze kizárólag gyógyászati célokra. Egy új tanulmány szerint a marihuána nem pszichoaktív összetevője, a kannabinoid segítheti a csontsérülések gyógyulását.Dr. LifeThinkstockMeghalt a tüdőrákos férfi, akit hónapokig nem kezeltekhttp://www.life.hu/drlife/20150729-meghalt-a-tudorakos-ferfi-akit-honapokig-nem-kezeltek.htmlA 62 éves gábortelepi férfi hónapokig nem kapott kezelést, miután diagnosztizálták tüdőrákját. Csak azután kezdték el gyógyítani, miután bemutatták egy tévés műsorban.Dr. LifeThinkstockDupla kézátültetést hajtottak végre a végtagvesztett kisfiúnhttp://www.life.hu/drlife/20150729-dupla-kezatultetest-hajtottak-vegre-a-vegtagvesztett-kisfiun.htmlAz Egyesült Államok legfiatalabb kettős kézátültetésen átesett páciense lett az a nyolcéves kisfiú, akinek korábban egy súlyos fertőzés miatt kellett amputálni a végtagjait.Dr. Life--Törj ki a kibertérből: 5 tipp, hogy leszokj az okostelefonodrólhttp://www.life.hu/drlife/20150729-okostelefon-telefon-tippek-leszokas-detoxikalas.htmlHa valaha is mondtál olyat, hogy nem tudod elképzelni a napjaidat az okostelefonod nélkül és legszívesebben vele aludnál, akkor rossz jó hírünk van. Hat tippünk segít téged a digitális detoxikálásban.Dr. LifeThinkstockKét éve tartó szenvedés után megszűntek az RTL Klub sztárjának kínjaihttp://www.life.hu/drlife/20150728-volgyesi-gabi-enekesno-kinjai-megszuntek-egy-kulonleges-gyogymodnak-koszonhetoen.htmlTöbb mint két éve tartó kellemetlen fájdalomtól szabadult meg az énekesnő.Dr. Life--Lefagyasztatná magát és családját Kanye Westhttp://www.life.hu/drlife/20150728-kanye-west-elkepeszto-otlettel-allt-elo-hibernalna-magat.htmlElképesztő kijelentéssel állt elő a világsztár, aki a hírek szerint örökké akar élni.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.