Boy George: "Lefeküdtem Prince-szel"

Forrás: AFP/Jason Kempin -
homoszexuális Prince Boy George szex énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppá! A brit The Voice producerei leállították a műsor egyik adásának forgatását, ugyanis Boy George valami olyat mondott, amitől a közönség őrjöngeni kezdett.
Mikor a zsűritagok, azaz Will.i.am, Ricky Wilson és Paloma Faith régi duettjeiket idézték fe, a zsűri negyedik tagja, a nyíltan homoszexuális énekes, Boy George olyan kijelentést tett, hogy a közönség tombolni kezdett.
"Ha már nagy soul énekesek, akkor elmondom, hogy én énekeltem Prince-szel" - mondta Paloma Faith. Ekkor Boy George kicsit affektálva odavetette neki, "Ugyan már drágám, én lefeküdtem Prince-szel."
Forrás: AFP/Jason Kempin

A stúdióban ülő közönség erre hatalmas őrjöngésben tört ki. Boy George ezután szemérmesen helyesbített, és közölte, hogy úgy történt az aktus, hogy ő az ágyban feküdt, a plafontól pedig egy Prince poszter mosolygott rá. Na, persze...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.