Kiállítás nyílt mellrákos nők fotóiból

Forrás: NORTHFOTO -
mellrák fotó kiállítás amputáció sugárkezelés kemoterápia
Megrendítő az a fotósorozat, amelyen olyan nők portréi láthatóak, akik mellamputáción estek át.

Jacky Robinsonnál az 50. születésnapján mellrákot diagnosztizáltak. A nő kemoterápián és sugárkezelésen esett át, de végül mellamputációt javasoltak orvosai. Most 10 évvel a műtét után, büszkén tud magára nézni és elfogadta önmagát, amiben a különleges kiállítás segített neki.

Forrás: NORTHFOTO

„Elégedett és boldog vagyok, hiszen életben maradtam és ez a lényeg" – mondta Jacky.

Így előzd meg a mellrákot

Az emlő havonta elvégzett önvizsgálata elengedhetetlen ahhoz, hogy megőrizd egészséged. A művelet nem bonyolult, nem fájdalmas és csak néhány percig tart a Life.hu cikkéből megtudhatod hogyan végezd el.
Depressziójáról vallott Angelina Joliehttp://www.life.hu/drlife/20151106-angelina-jolie-szineszno-es-rendezo-depresszioval-kuzdott-tinedzser-koraban.htmlGyönyörű, sikeres nő, feleség és édesanya, ám még Angelina Jolie-nak is meg kellett küzdenie a saját démonjaival. Dr. Life--Gyakran szédülsz felkelés után? Vigyázz, ez komoly bajt jelenthet!http://www.life.hu/drlife/20151106-a-felkeles-utani-szedules-betegsegre-hivhatja-fel-a-figyelmet.htmlA felkelés után gyakran jelentkező, percekig tartó szédülés hátterében egészségügyi probléma állhat, ezért érdemes rá jobban odafigyelni! Dr. LifeOrigoVigyázz! Már napi 1 kóla veszélyes lehet!http://www.life.hu/drlife/20151106-mar-napi-egy-doboz-kola-is-veszelyt-jelent-a-szivunkre.htmlSzakértők szerint már napi egy doboz cukros üdítő elfogyasztása akár 20 százalékkal is megnövelheti a szívbetegségek kockázatát. Dr. Life--Lebetegedett a Victoria's Secret legdögösebb angyala - mi lesz így a bemutatóval?http://www.life.hu/drlife/20151106-lebetegedett-a-victorias-secret-legdogosebb-angyala-candice-swanepoel.htmlAz influenza a legszebbeket sem kíméli: Candice Swanepoel pár nappal a fehérneműcég éves show-ja előtt robbant le. Dr. LifeOrigo5 dolog, amelyeket most azonnal megtehetsz azért, hogy boldogabb legyél!http://www.life.hu/drlife/20151106-5-egyszeru-otlet-azert-hogy-boldogabb-legyel.htmlA legtöbb ember téved, amikor szóba kerülnek azok a tényezők, amelyek a harmonikus és kiegyensúlyozott élethez kellenek – legalábbis Paul Dolan boldogságkutató szerint. Dr. Life--Oszter Sándor felesége: "Hagyjanak méltósággal elmenni" http://www.life.hu/drlife/20151105-oszter-sandor-feleseget-az-utolso-pillanatban-mentettek-meg-az-orvosai.htmlOszter Sándor felesége, Failoni Donatella négy napig feküdt a János kórház stroke osztályán. A zongoraművész már sokkal jobban érzi magát, de elmondása szerint ez a pár nap örökre megváltoztatta az életét. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.