Született feleség! Eljegyezték Éva Longoriát

Forrás: Facebook/ Eva Longoria -
eljegyzés szerelem Eva Longoria Dubai
A Született feleségek csodálatos Gaby Solisának gyűrű került az ujjára. Ráadásul nem is akármilyen helyszínen.

Eva Longoria párja biztos, hogy egy igazi lovag. Mesés helyszínen kérte meg a gyönyörű színésznő kezét. Dubajban jegyezte el Evát, aki a Facebookon adott hírt róla.

A megosztott fotójuk láttán is csak olvadozni tudunk.

Forrás: Facebook/ Eva Longoria

Kelemen Anna: "Legyen a párom szégyentelenül gazdag"http://www.life.hu/intim/20151213-kelemen-anna-modell-es-playmate-elmondta-milyen-tarsra-vagyik.htmlAz egykori nyuszilánynak határozott elképzelése van arról, milyen számára az ideális pasi. Intim--A legjobb karácsonyi jelmezbe öltöztetett mellekhttp://www.life.hu/intim/20151213-karacsonyi-jelmezbe-oltoztetett-mellek.htmlMég nem tudod, mit vegyél fel az ünnepeken? Mutatunk pár tippet a bátrabbaknak. De azért ne a nagyi előtt! IntimOrigoPornószínésznők tanítják a jó orális szex titkáthttp://www.life.hu/intim/20151213-pornoszinesznok-tanitanak-ferfiakat-arra-hogyan-kell-jol-csinalni-az-oralis-szexet.htmlA gyakorlat teszi a mestert: négy felnőttfilmes hogy okítja a földi halandókat, hogyan kell igazán jól csinálni az orális szexet. Intim--Szabályok, fegyelem és a mindent átfogó szeretet - Ezekre van szükség...http://www.life.hu/intim/20151211-pilat-gabor-szabalyok-fegyelem-es-a-mindent-atfogo-szeretet-ezekre-van-szukseg.htmlRégóta tanítják, mint a kutyakiképzés alapját, hogy a gazda legyen a falkavezér. De mitől vezér a falkavezér? És egyáltalán, hogy jön ez a gyerekneveléshez? IntimThinkstockSzívszorító: tükörre írta az okokat a férj, miért szereti a feleségéthttp://www.life.hu/intim/20151211-tukorre-irta-az-okokat-a-ferj-miert-szereti-a-feleseget.htmlAz okok, amiért szeretem a feleségem – ez az üzenet fogadta a tükrön a San Franciscóból hazatérő Molly Murphyt, akinek a férje így akarta tudtára adni érzelmeit, és jobb kedvre deríteni a depresszióval küzdő nőt.IntimOrigoGanxsta Zolee élő adásban vallott szerelmethttp://www.life.hu/intim/20151211-ganxsta-zolee-a-ganxsta-zolee-es-kartel-frontembere-elo-adasban-vallott-szerelmet-kedvesenek.htmlDemcsák Zsuzsa a barátnőjéről kérdezte a rappert, aki spontán módon vallott szerelmet kedvesének a tévé képernyőjén keresztül.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.