Mi?! Válik Justin Timberlake és Jessica Biel?

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
házasság válás Justin Timberlake Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint a házaspár kapcsolata komoly válságban van, és már egyikük sem viseli el a házassággal járó kötöttségeket. 

Justin még 2012-ben vette el a gyönyörű hollywoodi színésznőt, akivel már egy közös gyermekük is van. Azonban hiába a szép feleség és a bájos kisbaba, a macsó zenész nem tud parancsolni magának, és állítólag még most is csajozik. Jessica persze nem hagyja szó nélkül a dolgokat, és már a válással is megfenyegette csalfa férjét - írja a Intouchweekly.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A viták sokszor azon is kirobbannak, hogy az énekes egyszerűen utasítgatja a feleségét, aki már nem hajlandó elviselni az állandó kioktatásokat. Egy családhoz közeli ismerős a magazin megkeresésére azt mondta, hogy Justin még egy újabb kisbabát is hajlandó vállalni, csak hogy együtt maradjon a család.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.