Péniszfotót küldött új munkahelyén a HR-esnek - És itt még nem ér véget a sztori

Forrás: Thinkstock -
pénisz fotó intim munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miért küld valaki a péniszéről fotókat másoknak? Ez örök kérdés marad, azonban az alábbi történet nem csak egy szimpla kukiszelfiről szól.

Egy 23 éves férfit új munkahelyre vettek fel, amit nem is ünnepelhetett volna meg jobban, mint egy fotóval a péniszéről. Természetesen nem tartogatta a csodás fotót, hanem elküldte egy barátjának. Csak hogy a telefonszám, amelyre a kép elment, nem a haverjáé, hanem az új munkahelyének HR menedzseréé volt. A HR-es gondolta, hogy félreküldött üzenetet kapott, ezért ignorálta.

Forrás: Thinkstock

A férfi azonban, mivel nem kapott választ a haverjától, újra képet küldött a férfiasságáról. De még mindig nem tudta, hogy másik számra küldi a szerszám szelfiket. Mikor a második próbálkozásra sem érkezett válasz, mérgében felhívta a fogadó felet, akiről akkor derült ki számára, hogy a leendő munkahelyének menedzsere.

A HR-es elhitte, hogy a férfi valóban csak véletlenül zaklatta őt, így a rendőrségnél nem jelentette fel, de a munkaajánlatot visszavonta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.