Létezik a tornagyakorlat, ami orgazmust okoz

Forrás: Youtube -
torna szex tornagyakorlat orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vérbeli gyúrósoknak egy jobb edzés igazi kielégülés. Elönti a szervezetüket az adrenalin és az endorfin, ettől szinte eufórikus állapotba kerülnek. Na, de mi a helyzet a kevésbé fanatikusokkal?

Egy friss kutatás szerint az emberek tíz százaléka tényleg képes a csúcsra jutni edzés közben. Nők és férfiak is részt vettek a tesztben, amelyről a brit Metro számolt be. Elmondásuk szerint hasizomgyakorlatok alatt, kiváltképp függeszkedő lábemelés közben éltek át orgazmust.

Forrás: sparkpeople.com

A kutatást egy szexológus kezdeményezte. Szerinte semmi köze a nemi szerveknek az edzés közbeni kielégüléshez, csupán a hasizmok megterhelése váltja ki az orgazmust. Állítólag ez a fajta még sokkal erősebb, mint amit az ember maszturbálás közben tud okozni magának. A professzorasszony szerint egyetlen kulcsa van: akkor is tovább kell edzeni, ha az izmok már teljesen elfáradtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.