Már az esküvőt tervezgeti Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Forrás: AFP/2012 Getty Images/Kevin Winter -
Miley Cyrus esküvő tervezés Liam Hemsworth párkapcsolat szerelem
A legfrissebb hírek szerint a fiatalok pontosan ott folytatják kapcsolatukat, ahol annak idején vége szakadt.

Néhány nappal ezelőtt Miley Cyrus Instagram-oldalán borzolta a kedélyeket, ám szokásától eltérően nem meztelenkedésével, hanem az annak idején Liam Hemsworth-től kapott jegygyűrűjével.

Miley és Liam 2013-ban szakítottak egymással Forrás: AFP/2012 Getty Images/Kevin Winter
Eldurvult a helyzet: több ezer ember előtt szidta exférjét Madonnahttp://www.life.hu/intim/20160121-madonna-enekesno-nashville-i-koncerten-szidta-volt-ferjet-guy-ritchie-t.htmlA jelek szerint egyre jobban elharapózott Madonna és volt férje, Guy Rithie gyermekelhelyezési ügye: az énekesnő nashvill-i koncertjén illette nem túl nyomdaképes szavakkal egykori párját. Intim--Bódi Sylvi hatalmas mellei szinte kibuggyannak bikinijébőlhttp://www.life.hu/intim/20160122-bodi-sylvi-modell-pompas-dekoltazst-villantott-falatnyi-bikiniben.htmlA modell nagyon szexi fotóval lepte meg rajongóit, a gyönyörű táj pedig eltörpült a Sylvi keblei mellett. Intim--Kamerák előtt gyantáztatta le a fenekét Christina Milian - Videó!http://www.life.hu/intim/20160121-christina-milian-kamerak-elott-feheritette-ki-a-feneket-nadrag-nelkul-az-enekesno.htmlAz énekesnő a róla szóló valóságshow új részében tért be a legközelebbi szépségszalonba, ahol kifehérítette az ánuszát. Intim--Pataky Attila felesége, Orsi: „Hiszem, hogy visszakapjuk a régi életünket"http://www.life.hu/intim/20160121-pataky-attila-az-edda-frontemberenek-felesege-orsi-remeli-lezarult-egy-rossz-korszak-az-eletukben.htmlAz Edda frontembere nehéz időszakon van túl, hiszen megterhelő műtéten esett át. Attila jelenleg otthon lábadozik, és felesége nagyon reméli, hogy lezárult egy szörnyű időszak az életükben. Intim--5 dolog, ami a téli örömszerzés közben juthat eszünkbehttp://www.life.hu/intim/20160107-telen-nem-olyan-konnyu-az-oromszerzes-magunknak-mas-dolgok-is-elterelik-a-figyelmunket.htmlOlykor fajsúlyos és komplikált dolgok juthatnak eszünkbe, vagy bizonyos dolgok gátolhatják a folyamatot, amikor érzéki élvezeteket akarunk magunknak okozni – télen. IntimThinkstockA férfi udvarlást erőltet az alkalmi együttlétbe, a nő meg érzelmeket hazudik nekihttp://www.life.hu/intim/20160119-pilat-gabor-a-ferfi-udvarlast-eroltet-az-alkalmi-egyuttletbe-a-no-meg-erzelmeket-hazudik-neki.htmlCsak akkor van esélyed, hogy jól csináld, ha szereted. Ez igaz a csóktól az együttlétig, a munkától a sporton át a gyereknevelésig. Minthogy a szakadékon sem lehet két kis ugrásból átjutni, semmit nem lehet odaadás nélkül csinálni. Illetve lehet, csak úgy nem kecsegtet túl sok örömmel megélt pillanattal és sikerrel. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.