Két éven át gyűjtött rá, és 7 milliót költött a legemlékezetesebb eljegyzésre egy férfi

Forrás: Facebook/Gareth Billinghurst -
eljegyzés lánykérés romantikus drága
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően romantikus módját választotta Gareth Billinghurst annak, hogy feltegye a nagy kérdést barátnőjének. Évekig tervezett és spórolt, mire végül sikerült véghezvinni a megható lánykérést.

Barátokon keresztül ismerték meg egymást 6 évvel ezelőtt, és egyből fellángolt köztük a szerelem. Kate és Gareth kapcsolata igazi romantikus filmbe illő, idilli együttélés volt, tele apró meglepetésekkel és kedveskedéssel. Azonban arra még a lány sem számított, amire Gareth készült az eljegyzésre.

Forrás: Facebook/Gareth Billinghurst

Két évvel a nagy esemény előtt már figyelmeztette Gareth a szerelmét, hogy készüljön fel egy nagy nyaralásra, és úgy intézze a munkahelyi ügyeit is. Amikor azonban végre elindultak, meglepetések sorozata várt a lányra, aki még az úti célt sem tudta.

“Tele voltam izgalommal, ugyanis csak annyit közölt velem, hogy tengerparti nyaralásra készüljek, és csomagoljak el néhány elegáns ruhát is”

- mesélte Kate. Csupán a repülőút végén derült ki, hogy Dubaiba utaztak, ami a lány kedvenc helye, ám itt még nem ért véget a meglepetések sora.

Forrás: Facebook/Gareth Billinghurst

Igazi luxusautón gurultak el a hét csillagos hotelig, ahol pincérek lesték az összes kívánságukat. Ezüsttálcán kínálták a pezsgőt, minden tele volt szebbnél szebb virágokkal, és egy gyönyörű asztalon Kate megpillanthatta a legcsodálatosabb gyémántgyűrűt, amit valaha látott.

“Persze azonnal igent mondtam”

- mesélte lelkesen Kate. „A világ legemlékezetesebb eljegyzését szerettem volna megszervezni neki. Az elmúlt években folyamatosan spóroltam, hogy meg is valósíthassam” - nyilatkozta Gareth, aki összesen 18 ezer fontot, azaz több mint 7 millió forintot költött az eseményre - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.