Az örökké forró kapcsolat titka - Nem nehéz, tanuld meg!

Forrás: Dreamstime -
szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindketten borzasztóan elfoglaltak vagytok? Íme néhány tipp, hogy a szerelmetek akkor is lángoljon, ha úgy tűnik, hogy nincs rá idő.

A naptárad tele kötelező vacsorákkal, a mosogatóban áll a szennyes, holnap is négykor kelsz, hogy el tudj menni edzeni munka előtt? Ha ismerős a helyzet, akkor te bizony elfoglalt nő vagy. A pasid pedig valószínűleg hozzád hasonló, állandóan dolgozó üzletember. Fontos, hogy egymásra is szakítsatok elég időt, és ne feledkezzetek meg arról, hogy az együtt töltött idő mindennél fontosabb.

Forrás: Dreamstime

1. Találjatok közös hobbit!

Mindegy, hogy golfozni szeretnétek együtt, vagy csak egy sorozatot megnézni, hetente legalább egy vagy két nap űzzétek közösen ezt a tevékenységet! Sose tegyétek egymás nélkül, legyen ez a páros szokásotok!

2. Hozzátok össze a baráti társaságokat!

Ha nincs idő külön elmenni neked a lányokkal, neki a fiúkkal, egy nagy csapatban találkozzatok, így vele is töltesz időt, és a barátokkal is.

3. A szex sose maradjon ki!

Azt ne mondd, hogy nincs legalább vasárnap időtök egymásra. A szex fontos része egy kapcsolatnak, akár a reggeli zuhany alatt, akár a szombati híradó alatt tudtok közelebb kerülni egymáshoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.