Forró a hangulat! Berki Krisztián a hálószobatitkairól mesélt

műsorvezető párkapcsolat szex Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja bevallja, vele is megtörtént az, ami minden második férfit érint: gondokat okozott a kimerültség, otthon lecsökkent libidóval kevésbé teljesített. 

A férfiak ma még mindig tabutémaként kezelik a potenciazavaraikat, pedig nagyon sok férfit érint ez a probléma, ami nem jelent egyértelműen impotenciát. Elsőszámú tabunak nevezhető a szexualitás, Krisztián azonban ebben is más, mint a legtöbb híresség: őszintén vall arról, amit más kudarcként él meg.

Forrás: Nagy Orsolya/pr

"A férfi test általában 24 éves korunkig fejlődik. Utána viszont a libidónk és az azt befolyásoló tesztoszteronszintünk elkezd csökkenni.

Nem véletlenül szoktak a férfiak 40 évesen megőrülni. Ilyenkor alapítanak második családot, cserélik le a velük egyidős feleségüket egy fiatalabb nőre.

Ezek belső viharok. Ha kezeljük ezeket a problémákat, például egy természetes anyaggal - mint például a borbálafű, - kiegyensúlyozottabb lesz a párkapcsolatunk is. Manapság mindenki előnyben részesíti a natúr dolgokat, ennek ellenére sok igen hasznos növényről még csak nem is hallott, így nem is használja. Ezzel én is így jártam. Amikor aztán megtapasztaltam a borbálafű előnyeit, utána olvastam, és megtudtam, hogy a növény csökkenti a fáradságot és emeli a libidót.

Az a férfi, aki rendszeresen fogyasztja valamilyen formában még a párján is észlelheti a jótékony hatásokat, Pamela is sokkal boldogabb és kisimultabb lett"

- avat be hálószobatitkaiba Berki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.