Miley Cyrus és Liam Hemsworth igazi álompár lett: közös fotó a szerelmesekről

Miley Cyrus fotó Liam Hemsworth álompár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár kapcsolata az utóbbi hónapokban egyre erősebbé vált, így hamarosan oltár elé is állnak. Pár nappal ezelőtt Malibu mesés partjainál jelentek meg kéz a kézben. 

Miley Cyrus és Liam Hemsworth egyike volt azon hollywoodi tiniszerelmeknek, amelyek úgy tűnt, örökké tartanak, ám néhány évvel ezelőtt mégis szétmentek. A páros egyébként Az utolsó dal című 2010-es Nicholas Sparks-adaptáció forgatásán ismerkedett meg, majd hamarosan el is jegyezték egymást, ám 2013-ban szakítottak. Miley Cyrus egy Instagram-oldalára kirakott fotón tudatta a világgal, hogy mit érez Liam Hemsworth iránt, és újra egy párt alkotnak.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Ngre

"A tengerparton fognak egybekelni. Lesz segítségük a tervezésben, a legtöbb munkát a szülők végzik nekik. Így egyszerűbb lesz" - magyarázta a US Weeklynek Miley és Liam egyik közeli forrása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.