Színlelt orgazmussal érik el a nők a szex befejezését

Forrás: Dreamstime -
párkapcsolat szex szerelem orgazmus
Egy kanadai kutatás kimutatta, hogy sok nő azért színlel hamis szexuális örömöt, hogy ezzel felgyorsítsa párja orgazmusát, és így előbb véget érjen az általa nem kívánt szex.

Amint azt Emily Thomas, a Ryerson Egyetem munkatársa kifejtette, míg egyes nők azért színlelik az orgazmust, mert ezzel saját magukat is jobban be tudják gerjeszteni, vannak, akiknél ez a tevékenység éppen a nem túl élvezetes szex minél előbbi befejezését célozza.

Forrás: Dreamstime

A vizsgálat során tizenöt 19–28 év közötti nőt kísértek figyelemmel, akik az elmúlt egy év során szexuálisan aktívak voltak. A nőkkel felmérést készítettek szexuális élményeikről, és a szakemberek meglepődve tapasztalták, hogy a beszámolókban megerőszakolásról ugyan nem esett szó, ám nem kívánt, de kierőszakolt szexről igen, és sokan ezek kapcsán említették, hogy a színlelt orgazmussal próbálták elérni, hogy minél előbb véget érjen a számukra kellemetlen élmény.

A szakemberek mindebből leszűrték, hogy bár az orgazmus színlelése alapvetően nem pozitív dolog, bizonyos helyzetekben a nők számára valóban hasznos "fegyver" lehet,

főleg azokban a kultúrákban, ahol a férfiaknak a szex terén sem illik nemet mondani.

Botrány! Meleg szeretőjét hallgatta el Will Smithhttp://www.life.hu/intim/20160825-will-smith-allitolag-szexualis-viszonya-volt-egy-ferfival-botrany-a-lathataron.htmlA hírek szerint a népszerű színésznek mélyen a zsebébe kellett nyúlnia, ugyanis egyik jó barátja nem bírta tartani a száját. Intim--Vajon hogyan állnak a magyar férfiak a világ pénisztérképén?http://www.life.hu/intim/20160823-vajon-hogyan-allnak-a-magyar-ferfiak-a-vilag-peniszterkepen.htmlA Target Mapnek köszönhetően elkészült a világ pénisztérképe. Nézd meg, hogy állnak a magyarok! Intim--Szét­tett lá­bak­kal fo­tóz­ták a nagyon dögös Pirner Almáthttp://www.life.hu/intim/20160820-pirner-almat-szet-tett-la-bak-kal-fo-toz-tak-le-nagyon-szexi-fotot-posztolt.htmlNem győzzük leírni és megmutatni, hogy Pirner Alma nem sokkal a szülés után mennyire vonzó, szexi. IntimOrigoNyári Dia sosem volt még ennyire dögös: Szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20160819-nyari-dia-sosem-volt-meg-ennyire-dogos.htmlA Barátok köztből ismert Nyári Dia csodás képet tett közzé Instagram-oldalán. IntimOrigoHuh! Heidi Klum egy szál bugyiban fotózkodotthttp://www.life.hu/intim/20160819-heidi-klum-felpuceran-mutatta-meg-uj-ajandekat-egy-nyaklancot-a-medenceben.htmlA modell igen jól átgondolta, hogyan mutassa meg új ékszerét úgy, hogy utána az internet népe csak róla beszéljen. Bravó, Heidi! IntimOrigoDér Heni megőrjíti rajongóit: brutáldögös fürdőruhában pózolhttp://www.life.hu/intim/20160818-der-heni-dogos-furdoruhaban-orjiti-meg-a-rajongoit.htmlDér Heni szexuális kisugárzását nem lehet vitatni, minden képéről érződik a feszültség. Rajongói nagy örömére most fürdőruhás testét mutatta meg. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.