Botrány! Meleg szeretőjét hallgatta el Will Smith

Forrás: AFP -
meleg szex színész Will Smith botrány
A hírek szerint a népszerű színésznek mélyen a zsebébe kellett nyúlnia, ugyanis egyik jó barátja nem bírta tartani a száját. 

Will Smith és a felesége, Jada Pinkett-Smith házassága régóta válságban van, méghozzá a jóképű sztár hűtlenkedései miatt. A színész nemrég igen kellemetlen helyzetbe került, ugyanis egyik férfiszeretője megfenyegette, hogy kitálal a viszonyukról, ha nem fizet neki kétmillió dollárt - írja a radaronline.

Forrás: AFP

Duane Martin a hírek alapján a számítógépén tartja azokat a bizonyítékokat, mely alapján egyértelmű, hogy volt szexuális kapcsolat közte és a színész között. A portál szerint a sztár csalódott a barátjában, és inkább kifizette az összeget, mielőtt kitört volna a botrány.

Párvibrátort teszteltünk: Amikor a segédeszköz a hímvesszővel együtt kerül a hüvelybe (18+)http://www.life.hu/intim/20160821-dori-es-krisztian-kiprobalta-a-we-vibe-4-a-himvesszovel-egyutt-kerul-a-huvelybe.htmlA Life.hu új sorozatában két vállalkozó kedvű, kíváncsi és bevállalós fiatal, Dóri és Krisztián próbálják ki a legtrendibb szexkütyüket, és mesélik el tapasztalataikat, élményeiket. Először a már-már legendává váló játékszert, a Womanizer Prót tették próbára, majd pedig a Close2You csiklóizgató használatát mesélték el. Lássuk, hogyan vélekedett a pár a We-Vibe 4-ról. IntimThinkstock4 év szex nélkül - az esküvőre tartogatta magát a szerelmespárhttp://www.life.hu/intim/20160821-4-evig-nem-szexelt-a-par-az-eskuvoig-varni-akartak.htmlMeglepő önuralomról tett tanúbizonyságot Jaime és Leon Rowe. IntimOrigoÉget, viszket, csíp? Mit tehetsz, ha gond van a bugyiban?http://www.life.hu/intim/20160820-kezelesek-kellemetlen-noi-fertozesekre-gombas-betegsegek.htmlKellemetlen, néha fájdalmas tüneteket okozhatnak azok a nőket érintő fertőzések, amelyeknek egy része körültekintéssel megelőzhető és orvosilag kezelhető.Intim--Az aranybikinis Ashley Grahamnél nem lesz ma már dögösebbhttp://www.life.hu/intim/20160819-ashley-graham-plus-size-modellnel-nem-lesz-ma-mar-dogosebb.htmlA leghíresebb plus size modell, aki vállalja és imádja a testét, úgy, ahogy van, Instagram-oldalára folyamatosan posztol, hogy ezzel is erősítse magát, illetve a követőit. Most is egy csodaszép képet tett közzé.IntimOrigoDér Heni megőrjíti rajongóit: brutáldögös fürdőruhában pózolhttp://www.life.hu/intim/20160818-der-heni-dogos-furdoruhaban-orjiti-meg-a-rajongoit.htmlDér Heni szexuális kisugárzását nem lehet vitatni, minden képéről érződik a feszültség. Rajongói nagy örömére most fürdőruhás testét mutatta meg. IntimOrigoMarad a meztelenkedésnél: aktmodell lett a pucér társkereső sztárjahttp://www.life.hu/intim/20160818-petra-az-adam-keresi-evat-sztarja-aktmodellkedessel-keresi-a-kenyeret.htmlAz Ádám keresi Évát első párjaként vált ismertté Petra és Josie, akik a civil életben is együtt maradtak, sőt, már az esküvőjüket is leforgatták. Petra úgy döntött, aktmodellkedni kezd, de szerelme nem örül az újabb meztelenkedésnek. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.