Íme a nő, akinek lufikat ültettek az arcába - ettől gyógyult meg

Forrás: Northfoto -
műtét lufi beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon komoly műtéteken esett át a 28 éves Jennifer Hiles, hogy végre normális életet élhessen. 

A lánynál 12 éves korában jelentkezett artériás-vénás rendellenesség: az arcában lévő vérerek összegubancolódnak, folyamatosan terjednek, ez pedig okozhat vérzést vagy szívbetegséget, ezért akár halálos kimenetelű is lehet - írja a Daily Mail.

Forrás: Northfoto

Jennifert sokszor műtötték már, de semmivel sem tudták az arcát helyrehozni, a lányt pedig ez érthető módon nagyon megviselte. Nemrég azonban kipróbáltak egy módszert. Sóoldattal töltött orvosi kendőket helyeztek a lány homlokába és arccsontja mellé, ezeket pedig hetente egyre nagyobbra fújták, kvázi lufiként funkcionáltak. A két hónapos folyamattal próbálták az orvosok nyújtani a lány bőrét, hogy a műtét alatt kivágott részeket Jennifer sajátjával helyettesíthessék.

Forrás: Northfoto

A lány májusi műtétje eddig sikeresnek mondható, Jennifer pedig boldogabb, mint valaha. 2 gyermeke és férje tartotta benne a lelket. A férfi, Dustin Van Overschelde azóta elfogadja Jennifert, amióta csak ismeri, és nem érdekelte a lány súlyos betegsége sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.