Hatalmas szerszáma miatt verte meg a feleség újdonsült férjét

Forrás: Thinkstock -
hímvessző méret házasság verés feleség szex férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak még olyanok, akik várnak a szexuális együttléttel a házasságig, így tett az a fiatal pár is, akinek a nászéjszakája nem éppen úgy alakult, ahogy azt elképzelték. A feleséget ugyanis sokkolta férje hatalmas szerszáma, és megverte újdonsült hitvesét.

Nem azt kapták a nászéjszakától, amit vártak. Groom Mnombo Madyibi focista és felesége úgy döntöttek várnak az első szexuális együttléttel a házasságig, de hatalmas pofára esés lett a vége. A szűz feleség ott szembesült először férje hatalmas szerszámával, és megverte miatta újdonsült hitvesét. A szomorú focista számolt be az esetről, de leszögezte, ettől még szereti a párját.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Minden remekül ment, élvezte az előjátékot, de

abban a pillanatban elszabadult a pokol, amikor levettem az alsónadrágomat"

- mondta Madyibi, aki folytatta volna az együttlétet, de a felesége megharapta a fülét. "Mielőtt feleszméltem volna, széttört a fejemen egy üveg bort is, és

megpróbált megfojtani a plüss macival, amit tőlem kapott korábban"

- ecsetelte a történteket a férj, aki nem akar vádat emelni felesége ellen, inkább tanácsadásra mennek - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.