Majka és Dundika: "A jó szex a hosszú párkapcsolat titka"

Fotó: Polyák Attila/Origo -
párkapcsolat szex Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Péter és Hornyák Hajnalka már 7 éve élnek boldog párkapcsolatban, ennyi idő teltel, mióta az Ezek megőrültek forgatásán megismerték egymást. Kapcsolatuk talán még sosem volt ennyire harmonikus, mint most, a kritikus hetedik évben.

A zenész a Vasánapi Blikknek vallott a boldogságuk titkáról:
"A mi kapcsolatunkat inkább kutyaévekben kellene mérni, azaz egy emberi év hét esztendőnek számít. Hét éve vagyunk együtt, de nagyjából csak kettő, amit intenzíven töltöttünk. Szerintem ez a jó kapcsolat egyik alappillére. Így, kutyaévekben számolva viszont még bőven arrébb van a hetedik évfordulónk. Na, majd akkor tényleg elkezdhetünk aggódni, hogy vízválasztóhoz érkeztünk!"

Majka és családja Fotó: Polyák Attila/Origo

Majka nem érzi, hogy a hetedik év náluk kritikus lenne. Állítja, talán sosem voltak még ilyen boldogok, mint most, esküvőt ennek ellenére nem terveznek. Az ózdi hős azt is elárulta, hogy mi a titkuk:

"A tartós kapcsolat egyik titka a jó szex, és nálunk ez megvan! No és persze az sem elhanyagolható tényező, hogy valójában elég keveset vagyok otthon. Ez hibernálja a szerelmünket, ami remélem, évtizedekig tart majd!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.