Sokkoló: anális szex után esett teherbe a nő

Forrás: Dreamstime -
anális szex intim teherbeesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig arról volt szó, hogy az anális szex a teherbeesést tekintve egy elég biztonságos módszer. Most azonban gyakorlatilag csoda történt: íme az első nő, aki hivatalosan is anális szex után lett állapotos. 

Egy pár igencsak meglepődött, amikor pozitív lett a lány terhességi tesztje az anális szex után. Természetesen azonnal felkerestek egy orvost, aki gyakorlatilag ledöbbent a történtek hallatán. Dr. Brian Steixner, a Jersey Urulógiai csapat egyik vezetője szerint ugyan ez egy kifejezetten ritka eset, de ahogy az állatoknál, úgy az embereknél is létezik egy úgynevezett kloákális elváltozás.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

Kloákája madaraknak és hüllőknek van, de egészen különleges esetekben emberek is rendelkezhetnek vele. Az orvos szerint a lány is emiatt esett teherbe, ám nem a genetikai elváltozás, hanem egy rosszul elvégzett műtét volt a hibás. Korábban ugyanis a lánynak volt egy beavatkozása, ami után a végbele és a méhe összekapcsolódott.

A pár megtartotta a babát, ám a kicsit császármetszéssel kellett világra hozni. Az orvos az Independent magazinnak elmondta, egy a milliárdhoz az esélye egy hasonló esetnek, így a nőknek nem kell rettegniük az anális szextől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.