Erre a zenére szexeltek legtöbben 2016-ban

Forrás: Thinkstock -
szex intim Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden évben vannak olyan slágerek, amiket bizony nagyon sokan választanak akkor, amikor épp a párjukkal készülnek egy kis összebújásra. Most végre az is kiderült, mik voltak a legnépszerűbb "szexdalok" 2016-ban. 

A Sportify állította össze azt a listát, amiből kiderül, mely dalokra szexeltek idén a legtöbben - írja a Metro magazin.

Nem meglepő, hogy Rihanna dala lett a legnépszerűbb a hálószobákban:

a Sex With Me Riri Anti című albumáról tényleg mindenkit beindít. Ugye?

De persze más eseményekhez is elkészült ez a bizonyos lista: Drake One Dance című dala lett 2016 szakítós slágere, míg az edzőtermekben a legnépszerűbb Calvin Harris: This Is What You Came For című dala lett.

Klasszikus zenék összebújáshoz

Azért, hogy az esti szex hosszú időre emlékezetes legyen, sok apróságra kell figyelni. A tökéletes együttléthez kell egy háborítatlan zug, kiegészítésként illatos gyertyák, füstölő vagy virágszirmok - és persze forró háttérzene. A Life.hu most az utóbbihoz ad tippeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.