Orvosi műhiba miatt lett torz egy nő: Évekig nem ment utcára

Forrás: The Doctor's Show -
plasztikai műtét torzulás orvosi műhiba
Az 54 éves nő egy kicsit fiatalítani szeretett volna az arcán, cserébe felismerhetetlenül torz lett.

Carol Bryan még 2009-ben határozta el, hogy itt-ott feltölteti az arcát, mert zavarták a ráncai. A beavatkozás azonban szerencsétlenül sült el, ugyanis olyan helyre is került a töltőanyagból, ahová nem szabadott volna.

Carol Bryan arca egy orvosi műhiba miatt torzult el Forrás: The Doctor's Show

Carol homloka olyan mértékig feldagadt, hogy már a szemét sem tudta normálisan kinyitni a duzzanattól. A korrekciós műtét sem sikerült, tovább torzította a nő arcát, aki ezt követően 3 évig ki sem mert merészkedni az utcára. Még az öngyilkosság is megfordult a fejében. - írta meg a DailyMail.

Végül Dr. Reza Jarrahy vállalta, hogy helyre hozza a kétségbeesett nő arcát, aki azóta az ártalmatlannak tűnő beavatkozások kockázataival kapcsolatban kampányol.

"Nem úgy néztem ki, mint Carol Bryan. Az arcom fel volt fúvódva, és olyan előreugrő homlokom volt, akár egy aliennek" - vallotta be őszintén Carol.

Carol Bryan azóta számos korrekciós műtéten esett át Forrás: The Doctor's Show

Sapkával, sálakkal és napszemüveggel takarta el az arcát, amikor muszáj volt elhagynia az otthonát. Azóta már kissé jobban érzi magát, mióta Dr. Jarrahy valamelyest kijavította a súlyos hibákat. Carol most azért kampányol, hogy szigorúbb szabályozás mellett történjenek a jővő szépészeti eljárásai. Így talán másokkal nem történik meg az, ami vele.

Egy korábbi orvosi hiba miatt haldoklik egy 29 éves, kétgyermekes édesapa. Nincs már sok hátra az életéből.

Janics Natasa súlyos betegséget kapotthttp://www.life.hu/drlife/20170118-komoly-betegsegen-van-tul-janics-natasa.htmlA háromszoros olimpiai bajnok kajakozót komoly betegség döntötte le a lábáról. Dr. LifeOrigoSzétdurrant az egykori szépségkirálynő műmelle - Ez maradt utánahttp://www.life.hu/drlife/20170118-danielle-llyod-szepsegkiralyno-mumellei-felrobbantak.htmlDanielle Llyod majdnem belehalt a szépségbe: életveszélyes állapotba került, mikor felrobbant a mellimplantátuma. Dr. Life--Agydaganat miatt esett ki egy fiatal lány szeme: durva fotók!http://www.life.hu/drlife/20170117-agydaganattal-kuzd-a-lany-akinek-kiesett-a-szeme.htmlThaiföldön él az a beteg kislány, akit agydaganattal műtöttek kétszer is, miután az egyik szeme kifordult a helyéről. Dr. LifeThinkstockA fiatal lány autoimmun beteg, és még napfényre sem mehet http://www.life.hu/drlife/20170117-napallergiaval-is-kuzd-a-rakos-fiatal-no.htmlNem csak autoimmun betegséggel, hanem még a napfény ellen is küzd a fiatal lány. Ezek külön-külön is borzalmasak, ám együtt elképesztően nehézzé teszik a fiatal nő életét. Dr. Life--Kocsis Tibit síbaleset érte Ausztriában http://www.life.hu/drlife/20170113-sibalesetet-szenvedett-kocsis-tibi.htmlKocsis Tibor kedvenc sportjának hódolt Ausztriában, mikor a váratlan baleset bekövetkezett. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy ismerd fel: a mániás depresszió legjellemzőbb tüneteihttp://www.life.hu/drlife/20170110-a-manias-depresszio-7-fo-jele.htmlA „zsenik betegségének” is hívott mániás depresszió nem csupán a beteg, hanem a körülötte élők mindennapjait is befolyásolja. A célzott és időben elkezdett kezelés ezért mind a páciens, mind a szerettei szempontjából életmentő lehet, emiatt is fontos, hogy minél hamarabb felismerd ezt a mentális betegséget. Íme, a mániás depresszió 7 legfőbb tünete. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.