Doszpot Evelin depresszióba zuhant kislánya életveszélyes betegsége után

Forrás: FEM3 -
betegség depresszió Doszpot Evelin Doszpot Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hajszálon függött Doszpot Péter és Evelin egyik kislányának az élete, amikor súlyos fertőzést kapott. Ziát sokáig kórházban ápolták, ami az egész családot megviselte. Evelin bevallotta, ő mély depresszióba zuhant.

A poklot járta meg Doszpot Péter és felesége, Evelin, amikor ikerlányaik közül Zia kórházba került. Egy súlyos fertőzés miatt kellett ott kezelni a kislányt, akinek nagyon súlyos volt az állapota, szó szerint egy hajszálon függött az élete. Ez az időszak nagyon megviselte a családot, erről nyilatkozott Evelin Várkonyi Andrea műsorában.

Kislányuk életveszélyes betegsége mindenkit megviselt Forrás: FEM3

"Amíg Zia kórházban volt, és amíg meg nem kaptuk az elbocsátó szép üzenetet, hogy gyógyultnak nyilvánították, addig Doszi volt az, aki borzasztó mélységeket járt meg, és adta ki magából a feszültséget, a végsőkig ezt kimutatva. Ahogy kijöttünk a kórházból, és azt mondták, hogy oké, minden rendben, soha többet.

Kijöttünk a kórházból, eltelt két hét, és én rogytam össze. Olyan szintű depresszióba zuhantam,

valószínűleg, amíg kellett, addig a robotagy működött, és azt mondta, hogy ott kell lenni és oda kell figyelni, de amint túl voltunk rajta, összerogytam, és nagyon nehezen álltam fel, de Zia betegsége egy csomó mindenre felhívta a figyelmemet, hogy mi a valós probléma, és mi nem" - vallotta be Evelin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.