Sztárok, akiknek a plasztika tönkretette a karrierjét

fotó műtét színész plasztika Renée Zellweger sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több hollywoodi világsztár azért volt kénytelen lemondani filmszerepekről, mert a stúdiók szerint kicsit túlzásba vitték a szépészeti beavatkozásokat. Páran a mai napig nem tanultak a hibából. Összeszedtünk három színészt, akik teljesen elvesztették eredeti külsejüket. 

Renée Zellweger

A színésznő 2014-ben került vissza a reflektorfénybe, miután több évig sorozatosan kés alá feküdt. A számtalan botoxkezelés, ráncfelvarrás, és felsőszemhéj-műtét után a sztár arca teljesen megváltozott, így kétségessé vált, hogy újra Bridget Jones szerepébe bújhat. A hírek szerint már abbahagyta a dolgot, és a jövőben nem tervez újabb műtétet.

Forrás: AFP

Mickey Rourke

A színész már jócskán elmúlt hatvanéves, és a számos félresikerült plasztikai műtétje következtében mára alig lehet felismerni a nyolcvanas évek jóképű szívtipróját. Számtalan beavatkozás követte egymást, amelyekkel korrigálni próbálta a hibákat. Nem igazán sikerült, így a színész mára teljesen elvesztette korábbi sármját.

Forrás: AFP/Damien Meyer

Tara Reid

Az Amerikai pite egykori sztárjának bőre a gyors és nagyon nagy fogyás miatt annyira megereszkedett, hogy simán elhinnénk, hogy túl van a negyedik X-en. A színésznő a mai napig nem hajlandó beismerni, hogy étkezési zavarai vannak. A műtétek sem segítettek a helyzeten: Tara ma már nem kap filmszerepeket, és csak kisebb sorozatokban tűnik fel néha.

Forrás: AFP, Instagram/Tara Reid

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.