plasztikai műtét műtét szépségkirálynő Kulcsár Edina egészség kérdés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mennyire fittek a sztárok? Vajon voltak-e már súlyos betegek? És mi a helyzet a plasztikával? A Life.hu legújabb sorozatában most hétről hétre kikérdezünk egy hírességet, aki megosztja veletek a legjobb egészségtippjeit, és azokat a titkait, amelyekről eddig még talán sohasem beszélt. Ezúttal a gyönyörű Kulcsár Edinát faggattuk.

Lépcső vagy lift?

Jó az edzettségi szintem, viszont nem ezt szoktam figyelembe venni, amikor el kell döntenem, hogy lépcsőzök vagy liftezek. Sokkal inkább az idő a legfontosabb tényező, hiszen mindig rohanok. Ha tudom, hogy sokkal gyorsabb a lift, mint én, akkor vacillálás nélkül bepattanok.

Hogy állsz a diétázással?

Régebben csak arra volt példa, hogy spéci diétákat csináltam. Sajnos – talán sokan nem is gondolnák – nem mindent ehetek meg büntetlenül. Eléggé hajlamos vagyok a hízásra. 4-5 hónapja egy igen kemény edzésre járok, amivel a feleslegemet (8-10 kiló) már 2 hónap alatt sikerült leadnom, mindenféle különösebb diéta betartása nélkül.

Kulcsár Edina: "Eléggé hajlamos vagyok a hízásra" Fotó: Szabó Gábor/Origo

Van-e olyan bűnöd, amit olykor-olykor azért megengedsz magadnak?

A lustaság szó nem található meg a szótáramban, maximum hajnal 5 és 6 között, amikor az ébresztőórámmal küzdök egy-egy nehezebb reggelen. Szerencsére a mellett az edzésforma mellett, amit csinálok, mondhatni, hogy majdnem mindent megengedhetek magamnak (de szerencsére már nem esek kísértésbe).

Voltál valaha nagyon beteg, vagy szenvedtél már súlyosabb sérülést?

Sajnos igen. Kicsiként elég sok baj történt körülöttem. Számomra szinte az „összes" nyári tábor és osztálykirándulás a kórházban ért véget.
Nem tudom, hogy hogyan csináltam... Bátor gyerek voltam, és minden rosszaságban benne voltam. De azért felnőttként sem kell félteni.

Volt valaha plasztikai műtéted?

Igen volt. „Csak" az orromat korrekciózták, viszont azt sajnos többször is kellett. Porcleválással születtem, ami nem volt egy túl szép látvány, így már az általános iskolában is mindig szekáltak vele, ami komoly lelki sebeket okozott nálam. Amikor nagyobb lettem, rászántam magam a rutinműtétre.

„Csak" az orromat korrekciózták, viszont azt sajnos többször is kellett Fotó: Szabó Gábor/Origo

Mit teszel azért, hogy egészségesebb legyél?

Rendszeresen edzek, és igyekszem egészségesen étkezni is. Habár az időm nagy részét a munka tölti ki, igyekszem odafigyelni magamra, mert az egészség a legfontosabb!

Szeretnél örökké élni?

Csak abban az esetben, ha a szeretteim is velem maradhatnának! Nélkülük nem lenne az egésznek értelme.

Zimány Linda: Két hónapja kissé felborult az életem

Mit tesz azért Zimány Linda, hogy mindig a legjobb formáját hozhassa? Miért került legutóbb kórházba? Miért kellett megműtenie a melleit? És melyik az a kérdés, amelyet már olyan régóta várt, hogy megkérdezzék tőle? A Life.hu sorozatában legutóbb a magyar modellt faggattuk ki - kattints ide a cikkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.