Bálint Emese színésznő, zenész 28 évesen még szűz, most férjet szeretne találni

színésznő zene férj Bálint Emese szűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyszerűen párt, férjet szeretne találni Bálint Emese színésznő, zenész, művésznevén Emily. A 28 éves művésznőnek orvosi papírja is van ártatlanságáról.

A Fókusz szerkesztőségét kereste meg azzal Bálint Emese színésznő, zenész, azaz Emily, hogy elmesélje: ő még 28 évesen is szűz.

„Túl sok az erkölcstelenség és az értéktelenség a világban, úgy gondolom, hogy itt az ideje példát statuálni" – mondta a műsorban a Petőfi-díjas művész. Elmesélte azt is, hogy soha nem volt még párkapcsolata, nem is csókolózott, azonban volt már szerelmes, de reménytelenül. Ártatlanságáról papírja is van.

Nemcsak példát akar mutatni a fiataloknak, hanem férjet is szeretne találni. Azt mondja Rózsa Györgyöt és Ernyey Bélát nagyra tartja, idősebbek is jelentkezhetnek, nem csak korabeliek. Történetét egyébként A szűz címmel hamarosan színpadra is állítja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.