Életmentő műtéten esett át Szíj Melinda

műtét életmentő Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március elején derült ki, hogy Szíj Melindának kórházba kell vonulnia, ezért lemondta összes fellépését. Azóta most hallunk róla először. 

Melinda nem árult el részleteket a betegségéről, annyit lehet csak tudni, hogy találtak nála valamit. A Blikknek az énekesnő férje és menedzsere, Szekér Zsolt nyilatkozott, mert Melinda nagyon gyönge, hamar elfárad.

"Szerencsére túl vagyunk a műtéten, Melindát megoperálták, és semmilyen komplikáció nem lépett fel. Óriási kő esett le a szívünkről. Most a legfőbb feladatom, hogy lessem minden kívánságát, és segítsek neki abban, hogy minél előbb felépüljön. Nyár végén szeretne visszatérni a szeretett közönségéhez, de ahhoz most nyugalomra van szüksége. Már vagy két éve tart a betegsége, számtalan vizsgálaton esett át. Próbáltuk elkerülni a műtétet, hiszen senki nem szeret kés alá feküdni, és a koncerteket sem akartuk kihagyni. Egy ponton azonban azt mondta Melinda orvosa, hogy muszáj megműteni, ráadásul azonnal. Hallgattunk az orvos szavára. Hálásak vagyunk a sorsnak és a doktoroknak. Úgy néz ki, Melinda felépül és egészséges lesz. Annak idején egy női megérzéstől vezérelve ment el kivizsgáltatni magát. Fontos, hogy a hölgyek rendszeresen járjanak szűrővizsgálatra" - mondta Szekér a lapnak.

Nem sikerült titokban tartani: Pumped Gabo a TV2-nél folytatjahttp://www.life.hu/sztarok/20180327-nem-sikerult-titokban-tartani-pumped-gabo-a-tv2-nel-folytatja.htmlPumped Gabo átigazol a TV2-höz, és A Nagy Duettben folytatja. Nem sikerült annyira titokzatossá tenni a résztvevőkről szóló videót, mint azt kellett volna...TV + Sztárok--Segítséget kér Szinetár Dóra: olyan történt vele, amitől mindenki retteghttp://www.life.hu/sztarok/20180326-segitseget-ker-szinetar-dora-olyan-tortent-vele-amitol-mindenki-retteg.htmlSzinetár Dóra elvesztette a pénztárcáját, benne minden iratával. A színésznő most a Facebookon kér segítséget, abban bízik, hogy posztja eljut a megtalálóhoz.TV + SztárokOrigoElképesztő összegtől esik el Hosszú Katinka, ha meg akarja menteni a házasságáthttp://www.life.hu/sztarok/20180326-elkepeszto-osszegtol-esik-el-hosszu-katinka-ha-meg-akarja-menteni-a-hazassagat.htmlHa őszig nem versenyez Hosszú, és kihagyja az augusztus eleji Európa-bajnokságot is, akkor akár 20 millió forinttól is eleshet - írja a Blikk.TV + Sztárok--Sehol sem kap állást Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-sehol-sem-kap-allast-gaspar-evelin.htmlGáspár Evelin keményen tanult mindig is, most is a mesterképzést végzi, gyakorlati helyet azonban nem kap. Sehol sem akarják alkalmazni.TV + SztárokOrigoŐrizetbe vették Thaiföldön Kefírt és barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180326-orizetbe-vettek-thaifoldon-kefirt-es-baratnojet.htmlŐrizetbe vették Kefírt, amikor Thaifölfön nyaralt. A 39 éves magyar zenész egy elektromos cigaretta miatt került bajba.TV + SztárokThinkstockKiderült: egy éve boldog párkapcsolatban él Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20180322-egy-eve-boldog-parkapcsolatban-el-gaspar-evelin.htmlZajlik az élet Gáspár Evelinéknél. A fiatal szépség elárulta, hamarosan pénzügyi diplomát szerez, nemrég egy szemműtéten esett át, és párkapcsolatáról is izgalmas részleteket árult el. Szóba került még drasztikus fogyása is, aminek kapcsán elmondta, most már elégedett testével, valamint édesapjáról is mesélt Berki Krisztiánnak. Mint elmondta, Győzike a legnagyobb fanja.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.