terhesség Tápai Szabina szűrés Kucsera Gábor várandós HIV-vírus AIDS
Tápai Szabina kismamaként is elment HIV-szűrésre, mert nagyon fontosnak tartja saját maga és születendő gyermeke egészségét.

Tápai Szabina odafigyel az egészségére, rendszeresen jár szűrésekre. Bár boldog házasságban él férjével, Kucsera Gáborral, természetesnek veszi, hogy a vérvételkor egyúttal a HIV-szűrést is letudja. Így történt ez akkor is, amikor kiderült, babát vár. Másokat is arra buzdít, hogy időről időre végeztessék el a vizsgálatot.

A szűrésre anonim is el lehet menni, csak kap egy sorszámot az illető, nem kell félni attól, hogy mindenki megtudja. Azt kellene tudatosítani, ha korán észreveszik a HIV-fertőzést, azzal együtt lehet élni, az életüket nem nagyon befolyásolja. Viszont ha átesik a következő stádiumba, akkor az elég nagy problémát okozhat. Én mindig a megelőzést tartom fontosnak és ezért mindig elmegyek, eljárok szűrésekre, megnézzük ezeket és kismamaként ez különösen nagy felelősség, hogy a gyermekedre is odafigyelj. Amikor kiderült a terhességem, már az első vérvételnél tök természetes volt, hogy azt is megnézzük, ezt is beikszeltük. 20 percig tartott, pár másodperc volt míg megszúrtak, levették a vért, aztán elmentünk sétáltunk egy kört és megvolt az eredmény" - nyilatkozta a TV2 műsorában.

Jordán Tamás újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180606-jordan-tamas-ujra-szerelmes-szinesz.htmlÚj párja van a 75 esztendős Jordán Tamásnak. A színészre egy negyvenes hölgy személyében talált rá a boldogság. TV + Sztárok--Pataki Ági volt modell nyilatkozott a #metoo-mozgalomrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-pataki-agi-volt-modell-nyilatkozott-a-metoo-mozgalomrol.htmlA férfi modellek éppúgy nincsenek biztonságban, mint a nők, de ők is éppúgy hallgatnak, mert féltik a munkájukat. Az In Style magyar kiadása 19 oldalas összeállításában megszólalnak tapasztalataikról azok, akiknek a testük a munkaeszközük, vagyis am is aktív, és egykori modellek. TV + Sztárok--A Feleségek luxuskivitelben szereplő egy talkshow-ban csapnak összehttp://www.life.hu/sztarok/20180606-a-felesegek-luxuskivitelben-szereplo-egy-talkshowban-csapnak-ossze.htmlSokan azt hitték, hogy az évadzáró résszel luxusfeleségek nélkül maradunk egy időre, ám ők nem szeretnék elvarratlanul hagyni a szálakat, így egy talkshow-ban beszélik meg a vitás kérdéseket. Hatalmas összecsapásra és elképesztő titkokra lehet számítani. TV + SztárokOrigo50 milliós kabrióval járja Budapest utcáit Fucsovics Mártonhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-50-millios-kabrioval-jarja-budapest-utcait-fucsovics-marton-tenisz.htmlLuxusautóval járja Budapest utcáit az ország legjobb férfi teniszezője, Fucsovics Máton. TV + Sztárok--Frenreisz Károly fontos irathoz jutott hozzá Latinovits Zoltán halálával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-frenreisz-karoly-fontos-irathoz-jutott-hozza-latinovits-zoltan-halalaval-kapcsolatban.htmlLatinovits Zoltán 42 évvel ezelőtt halt meg, egy vonat ütötte el a színészlegendát. Halálát sok titok lengte körül, de testvére, Frenreisz Károly végre megszerzett egy fontos iratot a színészlegenda halálával kapcsolatban. TV + Sztárok--Novodomszky Éva és férje, Salvo házassága tönkrementhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-novodomszky-eva-es-ferje-salvo-hazassaga-tonkrement.htmlVálik a Magyar Televízió népszerű műsorvezetője, Novodomszky Éva. A pár házasságának válsága nem újkeletű, már másfél éve külön élnek, csak nem beszéltek róla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.