Nicki Valentina Rose mellek gigamell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves modell, Nicki Valentina Rose saját bevallása szerint neki vannak a legnagyobb mellei az egész Egyesült Királyságban. Nos, a képeit elnézve, ez nem lehetetlen. 

Nicki 21 évesen plasztikáztatta magát először, ekkor 32B-s keblét 44NN-s méretűvé műttette, amely 40 ezer fontjába került. A lány nem csak a mellméretével volt elégedetlen, az orrát is átszabatta, ugyanis az iskolában „nagy orrnak" gúnyolták. Az orrműtétekért összesen 20 ezer fontot fizetett, majd az ajkait is feltöltette további 8 ezer fontért.

A lány azóta befutott modell lett, ám méretei nem éppen kényelmesek: gátolják a vezetésben, alvás közben pedig a hátán kell feküdnie, hogy ne érezze magát kényelmetlenül. Annak ellenére, hogy az orvosok felhívták a figyelmét arra, hogy mindez veszélyt jelent az egészségére a lány folytatni akarja az átalakulását, s egy még nagyobb implantátum beültetését tervezi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#tittiecommittee @chanelorsomething @elizabethmintodas

NVR (@vip_glamour_x) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.