Molnár Anikó hormonkezelést kap

Forrás: FEM3 -
hormon öregedés hormonkezelés klimax Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, korai klimaxa van Molnár Anikónak, aki orvosai javaslatára most hormonkezelést kap.

Bár soha nem akart gyereket, mégis mellbe vágta orvosa diagnózisa Molnár Anikót. Kiderült, hogy korai klimaxa van és már nem is vállalhatna babát.

A hír letaglózott, sokkos állapotba kerültem, hiszen eddig legalább megvolt annak a lehetősége, hogy esetleg meggondolom magam, hogy találkozom az igazival, akinek örömmel szülök majd. És persze azt is fel kellett dolgoznom, hogy öregszem, változom. Így most, negyvenkét évesen át kell értékelnem az életem" – árulta el az egykori Nagy Ő a hot! magazinnak.

Molnár Anikó egyébként nemrég még a pluszkilóival küzdött, évekig egy nyomasztó párkapcsolatban élt és kiderült az is, hogy inzulinrezisztenciája van. Úgy véli, problémáit, betegségeit ő maga vonzotta be. Korábban kellett volna szakítania volt párjával, de nem tette meg.

Molnár Anikó korai klimaxáról vallott Forrás: FEM3

Orvosai a korai klimax miatt hormonpótlást javasoltak neki, amit azóta meg is kezdett és most sokkal jobban érzi magát.

Megijedtem a gyors öregedéstől, a hajhullástól, a csontritkulástól, ezért vállalkoztam a hormonkezelésre. Már az első adag után elkezdtem menstruálni, ami legalább olyan fájdalmas volt, mint tinédzserkoromban. De nem bánom: az orvos szerint idővel jobb lesz, és továbbra is ízig-vérig nőnek érezhetem magam" – mesélte a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.