Fogadalom helyett a vőlegénye üzeneteit olvasta fel a menyasszony: kiderült, a férfi megcsalta

menyasszony násznép megcsalás fogadalom vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy menyasszony az oltár előtt olvasta fel azokat az üzeneteket, amelyekből kiderült, a vőlegénye megcsalta őt. A násznép teljesen megdöbbent.

Elképesztő történetről számolt be a Humanity World. Azt írják, Casey épp az esküvőjére készült, amikor a telefonján egy beszélgetésből kifotózott képet kapott egy idegentől. Az állt benne, hogy a vőlegénye, akivel immár hat éve együtt van, megcsalja, és hogy a lány nagyon rosszul teszi, ha hozzámegy...

Casey teljesen összetört, de nem szakított azonnal a párjával, hanem felvette az esküvői ruháját, és az oltár elé vonult. Fogadalom helyett azonban a násznép legnagyobb döbbenetére az üzenetet olvasta fel.

Ezen a hétvégén. Csak te és én. Nagyon forró lesz. Imádom a testedet, egyszerűen hihetetlen. És te tudod azt is, hogyan használd. Bárcsak a barátnőm ennyi mindent tudna, mint te. Hiányzol! Soha nem éreztem ilyet korábban" – írta szeretőjének a férfi.

Természetesen az esküvőt azon nyomban lefújták.

Ezúttal nem lett happy end Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.