Nőgyógyászati problémájáról vallott Muri Enikő

Fotó: Csányi István/Facebook/Muri Enikő -
műtét nőgyógyász Muri Enikő petefészek nőgyógyászati probléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő komoly nőgyógyászati problémájáról vallott. A színésznőt megműtötték és ma már jól van.

Nehéz időszakon van túl Muri Enikő: a színésznőnél tavaly egy nőgyógyászati szűrővizsgálaton találtak cisztákat. Műteni kellett és a beavatkozás során eltávolították jobb oldali petefészkét, a másikból pedig kivették a cisztát.

Szerencsére ma már jól van, rengeteget dolgozik, hamarosan színpadra kerül új darabja, amelyet Kerényi Miklós Gábor rendez.

Szerencsére akkor a szövettani eredmény jó volt, nem volt rákos sejt sehol. Azóta már voltam két kontrollvizsgálaton, mindent rendben találtak, de félévente így is járnom kell szűrésre. (...) Gyorsan felépültem, már a múlté a betegség. Fizikálisan a műtét után nem volt bajom, de lelkileg nem volt egyszerű ez az egész. A nőiességem egy részét távolították el, és féltem, mi lesz, ha így nem lehet gyerekem. Az orvos azonnal megnyugtatott, hogy ettől nem kell félnem, de így sem volt könnyű feldolgozni a procedúrát" – nyilatkozta a Blikknek.

Muri Enikő Fotó: Csányi István/Facebook/Muri Enikő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.