Gégegyulladással küzd Zdroba Patrik

Forrás: Instagram/Zdroba Patrik -
betegség X-Faktor gégegyulladás Zrdoba Patrik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A X-Faktor felfedezettje, Zdroba Patrik elárulta, egy hónapja gégegyulladással küzd.

Komoly fájdalmakkal küzd hetek óta Zdroba Patrik. A 27 esztendős tehetség elárulta, nagyon aggódott, gégegyulladása miatt hogy tud teljesíteni az élő showkban, hiszen már tavaly is próbálkozott a műsorban, és akkor csak a mentorházig jutott. Szerencsére azonban a gyógyszereknek és a házi praktikáknak köszönhetően már kezd jobban lenni.

Az orvos rengeteg gyógyszert írt fel, de a legfontosabb az lett volna, hogy pihentessem a hangomat, és csak annyit beszéljek, amennyit muszáj. Ezt természetesen nem tartottam be, hiszen nem tudtam. Ha megfogadom a tanácsot, pár nap alatt elmúlt volna a gyulladás, de így nagyon elhúzódott a kínlódás. (...) Már sokkal jobban vagyok, bár a torkomban még érzek egy kis gyengeséget, és igazából még így is orosz rulettet játszom a színpadon. Nagyon izgatott vagyok a negyedik élő show miatt, remélem, ott lehetek a döntőben" – mesélte a Blikknek.

Zdroba Patrik Forrás: Instagram/Zdroba Patrik

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.