Boros Lajost újra megműtik, de még várnia kell

Forrás: Facebook - Boros Lajos -
műtét szívműtét prosztata Boros Lajos szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon van túl Boros Lajos, ám az egészsége egyre javul, már sokkal jobban érzi magát. A körülményektől függően hamarosan még egy műtét várhat rá. 

Szívműtétje után nehéz időszakon van túl Boros Lajos. Az egészsége egyre javul, mindent meg is tesz, amit az orvosai javasolnak neki. Ahogy mi is megírtuk: arra is nyitott lenne, hogy összeálljon régi rádiós partnerével, Bochkor Gáborral, de csinált internetes rádióműsort Vogával is.

Boros Lajosra még várhat egy műtét Forrás: Facebook - Boros Lajos

A Ripost szerint most egy Facebookon közzétett élő videóban arról mesélt, hogy még egy műtét vár rá. „Eltűnt a víz a tüdőmből, ünnepelnek az orvosok, még a végén meggyógyítanak, ezzel szoktak viccelődni” – idézi a lap a rádiós szavait. Ezután rátért arra, hogy milyen problémája van még.

„A prosztatámmal már hosszú évek óta gond van, de ez hamarabb előjött, mint a szívzűröm, csak fontossági sorrendet kellett felállítani. Még szedek vérhígítót, így nem lehet operálni, ki kell várni, amíg a szívsebészem engedélyt ad rá” – fejtette ki Boros Lajos, aki mindent megtesz az egészsége érdekében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.