Dakota Johnson hajlamos a depresszióra, megviseli a karantén

depresszió karantén Dakota Johnson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő számára borzasztó nehéz elviselni a karantént, távol a családtól, barátoktól. Minden erejével küzd, hogy ne szippantsák be a negatív érzések, és zuhanjon teljes depresszióba, amire egyébként hajlamos.

A szürke ötven árnyalatának sztárja már több mint két hónapja van otthon önkéntes karanténban, és egyre nehezebben viseli. Az Extra című online műsorban elmondta, hiányzik neki a családja, és a barátai, és ahogy fogalmaz, semmi olyat nem tud most tenni, amitől értékesebbnek érezné magát.

A most 30 éves Dakota Johnsonnál anno tinédzserkorában depresszióra való hajlamot állapította meg, éppen ezért próbál megtenni mindent az ellen, hogy mélypontra kerüljön. Sokat sétál a környéken, és meditál, hogy megőrizze mentális egészségét. Viszont úgy érzi, nehéz pozitívnak maradni minden nap, amikor az egész világ szenved.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.